jueves, 26 de abril de 2012

Activitat 18 - Claudia Baurier

- Referencia bàsica dels documents:
          Títol: Iconos de la moda: el siglo XX
          Autor: Gerda Buxbaum, Andrea Affaticati
          Data de publicació: 2007

(http://cataleg.url.edu/search~S3*spi?/XModa&searchscope=3&SORT=DZ/XModa&searchscope=3&SORT=DZ&SUBKEY=Moda/1%2C115%2C115%2CB/frameset&FF=XModa&searchscope=3&SORT=DZ&8%2C8%2C)





- Per localitzar el document he entrat a "cerca avançada", i a paraula clau he escrit "moda", ja que m'interessa aquest tema i el tractem en aquest blog. A la cerca també he afegit que el tipus de document vull que sigui un llibre i que el pugui trobar a la Facultat de Comunicació. Per acabar he escollit que em busqués un llibre publicat entre el 2000 i 2012. Un cop iniciada la recerca, m'jan aparescut nombrosos resultats i he escollit el llibre "Iconos de la moda: siglo XX" perquè m'interessa saber més sobre les fites de la historia de la moda del segle XX. Des de l'alta costura fins al prét-à-porter. Iconos de la moda ens mostra el geni dels grans creadors de la moda del segle XX: Coco Chanel, Elsa Schiaparelli, Dior, Balenciaga, Kenzo, Donna Karan, Moschino, Jean-Paul Gaultier, Versace, Prada o John Galliano...  tots estan en aquest volum i amb ells el seu particular estil i creacions.

- El catlàleg de la URL és una eina de la que en faig molt d'ús; acostumo a agafar moltes pel·lícules i llibres. Com a punts forts destacaria el fet que hi ha una amplia oferta de material, que és facilment accessible i que el pots renovar de manera rapida i senzilla. L'únic punt feble que li veig és el disseny; una mica més innovador estaria millor

No hay comentarios:

Publicar un comentario